Düzcede Deprem / BoÄŸazda dev vinç! - Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar . Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde .

Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar .

Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar . Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  .

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar .

Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar .

Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar .

Düzce i̇l sağlık müdürü yasin yılmaz, depremde şu ana kadar . Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde .

17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . BoÄŸazda dev vinç!
Boğazda dev vinç! from i.internethaber.com
Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 .

Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Düzce'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . 17 ağustos marmara depreminin üzerinden 87 gün geçtikten sonra, henüz depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, dünya tarihinde . Afad depremin şiddetini 5.0, kandilli rasathanesi ise 5.3 . Deprem, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.57 sularında ise yine düzce merkez'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Güvenlik kameralarınca kaydedilen deprem anlarında, insanların panik içinde bulundukları yerden koşarak uzaklaştıkları görüldü. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre deprem düzce'nin çilimli ilçesinde meydana geldi.

Düzcede Deprem / BoÄŸazda dev vinç! - Düzce merkezli 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Saat 15.40 civarında gerçekleşen depremin . Sarsıntı başta i̇stanbul olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi'nden yapılan değerlendirmede de,  . Düzce'de meydana gelen depremin ardından 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Düzce'de saat 15.40'ta 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.